63 thoughts on “Kommentarer

 1. Lars S Reply

  Kämpa på! Ni har folket bakom er 🙂

  1. admin Reply

   Tack för stödet,sprid oss på nätet och bland vänner o bekanta så fortsätter vi jaga dom som gömmer sig i sina hålor.
   G.S

  2. Marie Reply

   Jag stöttar er till 100%! Keep up the good work you do!!

  3. Åke Reply

   LOL. Nej.

 2. patric Reply

  Äntligen händer något.
  Är så urbota trött på att bli kallad rasist bara för att jag ifrågasätter detta vansinne som svenskar blir utsatta för av politiker och vänstervriden media, är ju förresten samma sak.
  I Sverige finns idag 2 partier, SD och V
  SD som ett rakt parti.
  V som innehåller olika avdelningar tex. Socialdemokraterna,Moderaterna, liberalerna mfl
  Att ett helt land kan bli så förda bakom ljuset av dessa kvällstidningar, och så kallade nyhetsredaktion är otroligt, får Nordkorea att framstå som frihetens vita duva.
  P

  1. admin Reply

   Tack för stödet.
   Tänk NÄR alla människor får upp ögonen för vad som händer, då kommer det att bli en ljusare framtid
   G.S

   1. Åke Reply

    Hur kan alla vara så blinda när det här helt självklart är en sida som sprider falsk fakta, förvrider sanningen så att den passar den breda massan gjort av pseudo”journalister”. Öppna ögonen och sluta vara så förbannat dumma.

    1. admin Reply

     Hur menar du att vi ljuger? Kan du nämna ett konkret falskt fakta?

    2. Sten Magnusson Reply

     Ja du Åke.
     Ta bara det faktum att “Granskning Sverige” som ju enligt egen uppgift ska granska Sverige och olika företeelser här utelämnar t.ex. händelser där Sverigedemokraterna tappar i opinionen t.ex.

     Därtill att ett s.k. “medborgargarde” Soldiers of Odin är ett nätverk skapat av en finsk nazist och uppbyggt på samma vis som kriminella motorcykelgäng som t.ex. Hells Angels.

     Om sedan Polisen bevakar aktiviteterna är det ju bra för då gör ju Polisen sitt jobb eller hur?

     1. John

      Sten Magnusson.
      Ja, det skulle vara intressant att få reda på om SD-ledningen är medvetna om varför de tappar i opinionen. Min gissning är för att de har liberaliserats och ägnar sig åt s.k. anpassning intill utplåning för det behövs inte ett åttonde mainstream parti.
      Du vet Sten Magnusson, det är bara döda fiskar som flyter med strömmen och av någon anledning har de s.k. antirasisterna blivit just det de säger sig kämpa emot.

      Ja, Soldiers of Odin i Finland är skapat av en f.d. nazist men en gång nazist alltid nazist, eller? V är skapat som ett kommunistparti så då måste det alltså betyda att de fortfarande är kommunister.
      Faktum är att det stämmer bättre än att SD är nazister för medan V har varit kommunister så har SD aldrig varit nazister. Men trots det och trots att kommunismen har ca. 20 gånger fler liv på sitt samvete så är det i Sverige 2016 helt ok att kalla sig kommunist, men inte nationalsocialist. Förresten, vem kom på idén att nationalSOCIALISTER skulle vara högerextrema? Jag har då aldrig hört talas om högersocialism.

      Visst är det bra om polisen gör sitt jobb, men man kan ju fråga sig varför de inte burar in de motdemonstranter som stör, hotar och därmed hotar demokratin. Man får gärna demonstrera mot något, men inte på samma plast eller vid samma tidpunkt som en tillståndsgiven demonstration, manifestation eller torgmöte.

      För övrigt anser jag att GS gör ett kanonjobb när man fullständigt drar ner brallorna på politiker, journalister och diverse andra höga makt- och befattningshavare.

    3. Friend Reply

     Åke, du menar antagligen hatsajten “inte rasist, men” och inte Granskning Sverige. Gör om och gör rätt, ingen skada skedd Åke, alla vi andra vet att du gjort fel.

 3. Per-Erik Östling Reply

  Älskar det ni gör

  1. admin Reply

   Roligt att höra, vi också.
   Att jag råttor har blivit ett kall.
   G.S

 4. Tobbe Reply

  Ville bara säga ‘tack’ för det underbara arbete ni gör! Gör vad jag kan för att sprida det ni gör på nätet!

  1. admin Reply

   Tack Tobbe för ditt stöd, vi kämpar på
   G.S

 5. Marie Reply

  Ni är fantastiska!! TACK!! <3

 6. AnneLee Reply

  Tycker så mycket om detta program, ser fram emot många fler. Tack för allt ni gör!

 7. Tommy Johansson Reply

  Hej
  Är väldigt glad för att ni finns och rör runt i grytan för det behövs verkligen.
  Egentligen kunde jag strunta i vad som händer och sker i Sverige eftersom
  jag bor i Brasilien men Sverige är mitt fosterland som jag älskar över allt
  annat och vill att det ska vara det fina vackra land som jag minns det. Men
  tyvärr är det inte så längre och det är väldigt trist. Kämpa på och jag lovar
  att dela allt jag ser på FB. Tack för allt jobb ni lägger ner.

  1. admin Reply

   Tack för ditt stöd.
   Kanske går det att göra något på din situation i Brasilien, hur är det med olika saker i ditt nya land hur ser dom på oss svenskar, har bilden på Sverige förändrats över tid, finns det en diskussion om flyktingströmmarna i Europa, känner Brasilianarna till att Sverige är två i världen vad gällande våldtäkter efter Lesotho enligt en rapport från FN-organet UNODC.
   G.S

 8. Felipe Reply

  Ni gör ett mycket bra jobb. En STOR KRAM !

 9. Thomaz Wiberg Reply

  Ni gör en enorm insats och samhällstjänst.. Sluta aldrig gräva upp den begravda sanningen..
  Ni behövs, ni är älskade och ni har vårt stöd..

 10. Bodil Äikäs Reply

  Självklart att jag ger mitt stöd till er. Men det räcker inte. Tycker att vi ska sluta gömma oss bakom de som vågar. Alla måste göra mer utåt för att visa var vi står Mail politiker, insändare i tidningarna ja allt vad som går. Vi måste stå upp för det vi tror på. Det är fortfarande för få som går ta smällarna.

  1. admin Reply

   BRA DÄR
   Känns som du hör hemma här, ring upp dom, spela in, skicka till oss så lägger vi upp det DÅ har du gjort skillnad.
   G.S

 11. Barbro Reply

  Tack för att Ni orkar jaga alla dessa idioter som förstör vårt fina land och människor! Ni är bäst!

 12. Maria Reply

  Tack för all upplysning! Ni är briljanta.

  1. admin Reply

   Tack Maria
   G.S

 13. carina Reply

  Tycker det är kanon att ni finns <3

  1. admin Reply

   Tack Carina
   G.S

 14. Mats Reply

  Jag noterar att Skolverket annonserar för fulla muggar för att få fler att läsa till svenska för invandrare-lärare, för att det är brist på dessa. Det har varit brist på NO-lärare de senaste tio åren, varför har man inte annonserat för att fler ska läsa till NO-lärare.
  Vore intressant att höra er ringa upp dem och fråga.

  1. admin Reply

   Hej Mats
   Det skall hänvisas till jägarna, du har inte funderat på att ringa själv, vi behöver fler som engagerar sig i räddningsuppdraget Sverige, ganska simpel utrustning som krävs, finns på Kjell o kompani och säkert fler ställen och kostar runt 1000:-
   Det är egentligen inte det viktigaste att det blir tidernas intervju utan handlar mer om att lära råttorna att ljuga är lönlöst.
   Prova det är ganska kul och blir du inte nöjd så radera filen annars skicka den till oss så lägger vi ut den.
   G.S

 15. Hejsan Svejsan Reply

  13 årig svensj pojke tvingas av från tåg eftersom han inte lyckas få fram sin SMS-biljett p.g.a att hans mobil har blivit urladdat. Däremot går det alldeles utmärkt att låta tusentals asylsökare/flyktingar i alla åldrar, att åka helt gratis, utan någon som helst biljett och dessutom utan att ens kontrollera dem.
  Hallandstrafikens vd Bruno Andersson säger följande:
  – Vi har sagt att alla som åker ska ha en giltig biljett, det är grunden. Det är det personalen måste hålla sig till, säger Andersson till Aftonbladet och fortsätter:

  – Många kanske tycker att man ska bedöma annorlunda när det gäller barn. Men det är inte möjligt att ha ett sådant regelverk, för då skulle alla åka gratis.

  Jag tycker att ni på Granskning Sverige ringer upp Bruno Andersson och hör med honom hur han får ihop allt detta till att stämma både ur rättvisans men även ur logikens perspektiv.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22127975.ab

 16. Franck Olofsson Reply

  Granskning Sverige är något av det märkligaste jag stött på på länge. Vad är de ute efter? Ja, Sverige är åsiktskorridorernas land. Men det gäller inte bara sverigedemokratiska Granskning Sverige.
  Ta centerns idéprogram! Vettiga idéer som månggifte, slopad laglott och slopad skolplikt leder till moralpanik i detta homogena land!

  1. patric Reply

   Hej
   Hur tänker du när du menar att granskning sverige har något med SD att göra ?
   Patric

 17. SD2014 Reply

  Hej! en liten fråga, ni gjorde för ett tag sedan ett prog när ni ringde upp Julia Wågenberg p å Aftonslasken, det klippet la ni ut på youtube, nu är det klippet nere P.G.A Upphovsrättsanspråk av den satmaran, frågan är varför? är det inte erat prog? hur kan hon eller Aftonslasken få styra er?
  Jag har alltid gillat att lyssna på GS. men detta gör mig lite misstänksam, hur kan en sådan skitblaska få styra er agenda?
  mvh
  SD2014

  1. admin Reply

   Det är Youtube som tagit ner klippet på grund av upphovsrätt. Antagligen är det fotot i klippet som är anledningen. Vi kommer ladda upp igen utan foto.

 18. SD2014 Reply

  Det är ok admin och GS, det var bara min foliehatt som spökade 😉 kör hårt och granska granskarna 🙂

 19. Lennart Vedin Reply

  Får man komma med ett tips. Jag skulle så gärna själv ringa och fråga ansvariga, men jag har ingen kanal och jag besitter inte talangen att ta en telefonintervju.

  DN visar här att Sandvikens kommun “Tjänar över en halv miljard på invandringen” : http://www.dn.se/nyheter/sverige/tjanar-over-en-halv-miljard-pa-invandringen/ . Detta med källa till kommunens rapport http://sandviken.se/download/18.7ee66dca1461fe91b2e25a66/1401691469208/Rapport+Sandvikens+kommun+Analys+invandring+mars+2014.pdf .

  Dom ljuger så kraftigt så de avslöjar sig själva.
  DN: “Närmare bestämt handlar det om 511 miljoner kronor plus för det studerade året 2012. Av Sandvikens då 37.076 invånare var 4.278 utrikesfödda och intäkterna från dessa uppgick till 621 miljoner kronor. Kommunens kostnad för dem var 110 miljoner kronor”.

  Låt oss se:
  Kommunens skattekraft är 184000 kr per person i Sandviken. http://www.scb.se/sv_/Hitta-statistik/Statistik-efter-amne/Offentlig-ekonomi/Finanser-for-den-kommunala-sektorn/Kommunalskatterna/11849/11856/67865/

  Dessa pengar används till kommuninvånarna, alltså är kommunens kostnad för varje invånare genomsnittligt 184000 kr, vilken blir en kostnad på 788 miljoner för de 4.278 utrikesfödda. Men kommunen har beräknat kostnaden till 110 miljoner för de 4.278 utrikesfödda.

  Samma sak står i kommunens rapport: “Det totala värdet av produktion, konsumtion och hyresintäkter uppgår till knappt 620 miljoner kronor 2012. De totala kostnaderna för ökade lönekostnader till följd av ökat verksamhetsbehov, kostnader för bostäder i det kommunala bostadsbolaget och för utbetalat försörjningsstöd (se diskussion om huruvida detta är en kostnad tidigare i rapporten) uppgår till ca 110 miljoner kronor 2012. De positiva värdena är tydligt större än de negativa.”

  De tillägger även i kommunens rapport:
  “I produktionsvärdet ingår individens lön (som denne själv tillgodogör sig), kommu-nal- och landstingsskatt, arbetsgivaravgift samt i de flesta fall någon form av pens-ionsavgift, försäkring etcetera för den anställde. En lägsta värdering av en individs produktionsvärde utgörs därför av den direkta kostnaden för den anställde, det vill säga dennes totala lön för arbetet inklusive sociala avgifter. Detta beror på att en arbetsgivare i ett längre perspektiv inte kan betala mer för en person än vad den bidrar med i produktionsvärde.”

  Kommunen har alltså räknat alla skatteintäckter från invandrarna och deras egen konsumtion(!) , men INTE kommunens totala kostnader för invandrarna som är 788 miljoner (baserat på en medelkostnad för en invånare).

 20. David Henriksson Reply

  Ring gärna aftonbladet och fråga varför de ljuger i deras senaste artikel!

  Invandrare är inte överrepresenterade!
  Men i artikeln står det doldt att 1% av all brott utförs av asylsökande. Alla invandrare är inte med. Bara asylsökande, så de ljuger OCH visar att även asylsökande är överrepresenterade men vrider artikeln efter propaganda
  Tyvärr kan jag säga kopiera länken i min mobil

  1. admin Reply

   OK… vi skall se vad vi kan göra. Annars får du gärna ringa själv så publicerar vi. Det finns så mycket galenskap att ta upp att vi hinner inte med.

   1. David Henriksson Reply

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22230733.ab

    Har skickat ett mail där jag ber dem ändra artikelns rubrik.

 21. Vincent Reply

  Karl Petter Thorwaldson skulle va intressant att höra svara på lite frågor, blocka mig och raderade mitt inlägg ganska omgående för att jag ifrågasatte varför han avbokade seminariet med tullberg och ting, tyckte det var fegt bara

  1. admin Reply

   Hej Vincent,

   Kan du inte ringa och spela in? Vi publicerar gärna en intervju om detta.

   mvh,

   Erik

 22. Hasse Reply

  Noterar smått bedrövat nedanstående artikel från Malmö Högskola och vad som verkar ta sin utgångspunkt i ett “forskningsresultat”.
  Det hade varit intressant att hör GS utmana vissa delar i detta och framförallt vad som skrivs under rubriken “SD spinner på nostalgi och myter” .

  Jag tänker bl a på följande:
  “De radikaliserar populära stämningar och spinner på en nostalgisk dröm om att ”det var bättre förr”, ett tryggare samhälle med mindre kriminalitet och våld, bättre skola, ordning och reda.”

  http://www.forskning.se/2016/02/17/sa-vinner-sverigedemokraterna-valjare-och-politisk-makt/

  1. admin Reply

   Tyvärr formligen exploderar den akademiska och mediala världen av galenskaper och vårt problem är inte brist på uppslag. Vi skulle gärna se att du tog tag i telefonen och ställde akademiker/journalister mot väggen. Vi skulle gladeligen hjälpa dig och publicera en eventuell intervju.

 23. Annonym Reply

  Hej. Jag älskar det arbetet ni gör här på granskning sverige. Det var tack vare er som 14 år av hjärtvättning från min socialdemokratiske högnivå- politiker pappa släppte. Jag började tänka logiskt. Nu är jag nationalist och har er att tacka för allt.
  Det var en sak som jag undrade bara. Den där dokumentären om nina drakfors ( hon vägrade bli kallad rasist) var kan man höra den? Den finns varken på youtube eller på soundcloud. Jag hadde hört att den var väldigt intresant så det skulle vara roligt att få höra den.

  1. admin Reply

   Hej,

   Jag (Erik) vet inte vilken dokumentär du pratar om, men kontakta Nina på lifeisperfect@outlook.com så vet hon säkert.

 24. Lina Reply

  Hej Nina, Johan, Erik med flera,
  Tack gode gud att ni finns. Jag har lyssnat massor på er och ni gör ett fantastiskt arbete, jag stöttar er till 100 %.
  Sverige håller på att rasa mitt framför våra ögon och folk (många) verkar tycka att allt är helt ok ???!!!!!!!
  Vi infödda svenskar som byggt upp detta landet kommer att bli en minoritet som inte har något att säga till om till slut.
  Våra skattepengar och alla lån som nu gladeligen tas kommer att försvinna och ätas upp.
  Jag tycker att vi blir totalt överkörda. Och allt detta skall i princip göras i SMYG, politiker, och andra krafter i samhället vinklar till det så det ska låta bra. I området där jag bor skall emottagandet av ensamkommande flyktingar öka med 600 % minst till nästa år!!!!!!!
  Här har redan installerats massor med ensamkommande “barn” (vilket oftast är killar i 18-30 års åldern) utan att folk här har förstått det.
  Och massor mer är planerade. När kommunen (motvilligt) har möten om detta är stämningen hätsk. Och kommunen redovisar inte ALLA ställen, bara några. Vi har tagit reda på verkligheten.
  Jag har en son som är aktiv hos er. Och jag stöttar detta. Barnen indoktrineras från dagis-ålder, säger man ett knäpp blir man stämplad som rasist eller nazist. Avskyn för detta som pågår kokar bland s.k. “vanligt folk här”.
  Vi bor vid havet, och har alltid varit glada och uppskattat det. Nu har dom (migrationsverket) tagit de finaste ställena, herrgårdar med strandtomt och massor med mer ställen.
  Enligt min uppfattning går det inte att blanda muslimer med kristna. (Jag är inte särskilt religös, men tillhör i alla fall de kristna).
  Regeringen är en GIGANTISK KATASTROF som skämmer ut oss i hela världen. Varför ? Jag förstår inte hur dom tänker.
  Den dagen kalaset ska betalas är dom för länge sedan borta, med pensioner, fallskärmar etc. Och dom lär inte bo i något mångkulturellt område. Man blir förtvivlad.
  Får man inte vara svensk längre?? Ska vi ta ner alla flaggor och lägga oss ner???? ALLT handlar om att “gulla” med dessa “små rara asylbarn”.
  Till vilket pris som helst tydligen.
  Och varför har INGEN I HELA DETTA ETABLISSEMANGET (regering osv.) ett enda klart och rakt svar en rak fråga???
  Och ännu mindre på en kritisk fråga. Helt otroligt. Dom tycks vara helt tomma i huvudet. Där finns bara något slags ludd.
  Varje gång en fråga ställs måste alla iväg “på möte” eller är “ej anträffbara”.
  Har dom (våra folkvalda politiker och annat folk) inte en SKYLIGHET att ge oss svar???? Hur kan man stå upp för något som man inte själv kan förklara??? hur kan dom leva med sig själva? Om ingen tycks veta vad dom håller på med? Otroligt.
  Bäst att sluta här, annars blir det för långt. Men återigen TACK – tusen TACK.

  1. admin Reply

   Tack för de värmande orden. Sprid gärna ordet bland alla dina vänner. Det är en överlevnadsfråga för det svenska folket förstå att de existerar och att det inte är ondskefullt att inse det ,eller att försöka skydda sina intressen som folk. Tyvärr har vi all media och hela akademiska världen emot oss eftersom de blivit på något sätt övertagna eller hjärntvättade till att påskynda det svenska folkets undergång. Detta genom att indoktrinera alla barn med kulturmarxistiska idéer om att det är ondskefullt att se att man tillhör ett folk, som dessutom är ett extremt litet folk i det globala perspektivet. Det sitter tyvärr så djup i människors sinne att man är en potentiell massmördare om man är del av ett vitt folk, att opinionsbildare och politiker blir alldeles förvirrade och kallsvettiga om ett samtal börjar röra sig mot en svensk folkgemenskap. Vi måste få ut att folkgemenskap bland svenska kristna inte är liktydigt med potentiella massmördare eller att man anser sig vara mer värd någon annan bara för att man hävdar sitt folks intressen.

 25. Sven E Reply

  Snälla ni på Granskning Sverige.
  Jag tycker att ni gör ett jättebra jobb, och ett jobb som verkligen behövs ! Jag lyssnar mycket ofta på er, ….eller jag ska säga att jag försöker lyssna på er.
  Den vidriga “musiken” gör mig galen ! Det låter så fruktansvärt illa, och dessutom drunknar det som ni säger, samtidigt med “musiken”.
  Min hörsel är något nedsatt enligt den årliga hälsokontrollen, men det är så lite, så jag märker det inte själv i normala fall, men att urskilja samtal i samband med andra ljud är nästan omöjligt.
  Alltså, snälla ni sluta med detta oväsen. Jag tror inte att det kan inte finnas en enda lyssnare som kan uppskatta lätet.
  Tack på förhand.

 26. Karpstryparn Reply

  Granskning Sverige är bland det absolut bästa som har hänt Sverige sedan 2014, det är så härligt att höra när ni klämmer åt makthavarna.
  Keep up the good wortk!

  //Karpstryparn

 27. Sverker Reply

  Hej
  Skulle ni kunna skaffa en RSS-ström och publicera nya avsnitt där? Då skulle man eknelt kunna följa er i sin podcast-app i telefonen eller på datorn. Om jag fattat rätt så kan ni göra en inställning i Soundcloud för att slå på RSS-feed. Det funkar med tex Ingrid & Conrads pod.
  Och tack för ert mycket viktiga arbete. Ni gör det riktigt bra!

  1. admin Reply

   Jag tror det är fixat nu.

   Erik

   1. Sverker Reply

    Nej jag får det fortfarande inte att funka tyvärr. Jag testar i både Pocket Casts och Podcast Addict, genom att söka efter Granskning Sverige, ange Soundcloud-adressen och ange RSS-adressen man får genom http://getrssfeed.com/. Ingen träff hittills.

 28. Vic Reply

  Nu när det tyvärr kan bli så att det svenska folket blir minoritet i Sverige, om detta fortsätter – skulle det inte kunna vara kul att fråga Jens Orback (S) om han fortfarande tror att muslimerna kommer ta hand om oss, vara toleranta och bevara vår kultur när där majoritetsbefolkningen? https://www.youtube.com/watch?v=XQK7XmMkrRo

  1. admin Reply

   Har du Orbacks telefonnummer? Har du konkreta frågor/frågekedja du tycker passar? Har du någon bra källa på hur lång tid det kommer ta innan vi blir i minoritet? Om du gör förberedelsearbetet är det större chans att vi ringer. Tack för tipset i alla fall. mvh, Granskning Sverige teamet

 29. Napoleon Reply

  Tack för er insats och ert mod att ställa dessa obekväma frågor som så många andra inte törs göra i vårt politiskt korrekta land!
  Har ni övervägt att granska några av dessa organisationer som bedriver vuxenutbildningar och integrations kurser för invandrande?
  Vet att många av dessa anställer en enda utbildad SFI lärare bara för att få bedriva sin verksamhet då det är ett krav och till stor del anställer invandrare med klen kunskap i Svenska språket och i hur det Svenska samhället egentligen fungerar att utbilda och integrera dessa nyanlända.
  Det är helt absurt att personer som saknar formell utbildning saknar språkkunskaperna saknar skrivkunskaperna saknar insikt i det Svenska samhället och arbets sektorn skall vara de som integrerar invandrare i Sverige.
  När man blir insatt i hur invandrarna från länder där utbildningsnivån är väldigt låg blir integrerade i vårt samhälle så är det inget mysterium längre varför så många av dessa får gå på bidrag eller få 80% av sin lön betald av staten i de fall där de lyckas bli placerade på arbetsmarknaden.

  1. admin Reply

   Om du är beredd att göra förarbetet är det mycket troligt att vi ringer. Vem skall vi ringa? Vad har han/hon för telefonnummer? Hur mycket tjänade bolaget förra året? Vart tar pengarna vägen (troligen via någon räntesnurra till ett skatteparadis som till exempel Attendo)? Vem håller i SFI-undervisningen? Vad har svenskläraren för telefonnummer? etc. etc. Ingen garanti för att vi ringer, men det är mycket större chans om du är villig att göra förarbetet. mvh, Granskning Sverige teamet

 30. M Reply

  Har ni någon paypal eller patreon så man kan ekonomiskt stödja er? Skulle jättegärna vilja att ni fick ekonomiskt stöd för ert hårda jobb! Heja er!

 31. dennis Reply

  yes vilka killers örongodis på jobbet detta kör hårt älskar när rätt folk sitter i pressade situationer som förtjänat tummen upp

 32. Michael Reply

  En lögn springer fort men sanningen hinner alltid ikapp.

  TACK GRANSKNING SVERIGE!

 33. Morgan Reply

  Hej på er.
  Tack för outstanding journalistik, jag blir imponerad av varje avsnitt ni.producerar.

  Jag vill ge ett förslag ang. Era reportage, jag vet inte om det är möjligt att genomföra, men borde ni inte kolla upp möjligheten att publicera reportagen på Spotify? Då får ni betalt om någon lyssnar dem. Jag kan inte Spotifys regler,
  Men det kanske kan vara värt att kolla upp?

  Take care

  1. admin Reply

   Bra idé… det skall vi nog kolla upp. Vet du hur mycket man får betalt? Är det inte bara musik på Spotify?

 34. Nisse i Hökarängen Reply

  Vågar vi hoppas och tro på statskupp till slut?

Leave a Reply