Hjälp till!

Vi har under en tid nu försökt få lyssnare att ta aktiv del i vårt arbete att väcka det svenska folket. Det är otroligt viktigt att svenskarna inser att etablissemanget för dem bakom ljuset, och att de inser detta innan valet.

Vi alla måste nu göra allt vi kan för att tränga in i den filterbubbla som gammalmedia skapat för sina konsumenter och som en fortfarande allt för stor del av det svenska folket lever i.

Vad kan då du göra som frustrerad vaken svensk?

Du kan antingen kontakta Granskning Sverige via vårt kontaktformulär och erbjuda handgriplig hjälp till oss, eller så stödjer du oss ekonomiskt.

Vi håller på att försöka vägleda nya ringare att ställa frågor och bidra till våra program, men det är väldigt svårt för folk att få tid. Väldigt många lever under knappa ekonomiska förhållanden och måste prioritera sina jobb eller att söka jobb, snarare än att sitta i timmar och försöka komma fram till någon opinionsbildare som sagt något underligt.

Detta är fullt förståeligt, men vi måste på något sätt bli ett mer attraktivt alternativ att lägga sin tid på för potentiella medarbetare. Vi vill därför att våra lyssnare går in på vårt Patreon-konto och skriver upp sig som månatliga stödjare av Granskning Sverige. Som stödjare med mer än 10 dollar per månad kommer du få tillgång till den discord-chatt och röstkanal där vi hoppas bjuda in folk att ställa frågor under våra framtida livesändningar som vi siktar på att hålla måndagar 18:30.

Om du tycker att Sverige är på väg åt fel håll, och att Granskning Sverige kan vara en komponent som får Sverige att ändra riktning, börja då stödja oss ekonomiskt, eller engagera dig handgripligen i vår verksamhet. När vi fått in en skara som tillsammans förbinder sig att donera 5000kr per månad kommer vi att anställa vår redigerare som verkligen brinner för Granskning Sverige, och som gör ett utmärkt jobb varje gång han har tid att “donera” till GS. Vi har även andra potentiella anställda som vill bli anställda ringare vilket kommer bli nästa mål när vi uppnått de första 5000 per månad.

Vill du rädda Sverige är det dags att göra något. Här har du chansen att göra skillnad.

 

Vi hörs,

 

Fabian Fjälling

Liked it? Take a second to support Granskning Sverige on Patreon!

Leave a Reply