Granskning Sverige är tillbaka!

Granskning Sveriges hemsida är tillbaka.

Efter att Miss Hosting stängde ner vår hemsida utan förklaring är vi nu tillbaka på nätet. Miss Hosting skickade följande mail dagen innan vår hemsida släcktes:

Hejsan Fabian,

Tyvärr så vi på Miss Hosting AB idag den 20:e september tagit ett beslut om att inte längre tillhandahålla hosting-tjänster till hemsidan granskningsverige.se, detta pga att er sida strider mot våra allmänna villkor, paragraf 7.6, utdrag nedan.

7.6 Kunden ansvarar för allt material på hemsidan och domännamnet. Vid misstankar om olagligt material/bedriven verksamhet har Miss Hosting rätt att stänga ner Tjänsten.

Dessa allmänna villkor godkände du vid köp av tjänsten på Miss Hosting AB.

All information kommer fortfarande finnas tillgängligt på servern under 2 veckors tid.

Med vänlig hälsning

Best Regards,

Katarina Saglind

HR & Support Manager

Mobile: +46 (0) 70 949 46 49

Jag har efter upprepade påstötningar, både via mail och i samtal med Katarina Saglind, inte fått en förklaring till vad Miss Hosting misstänker är olagligt i det som Granskning Sverige gör eller publicerar.

Många argumenterar att Facebook, webbhotell, och Twitter med flera,  är privata bolag som själva får bestämma vilka de vill ha som kunder. Detta kan tyckas logiskt, men det blir problematiskt om dessa företag, som blivit huvudkanal för en stor del av västvärldens kommunikation, hamnar i monopolställning. De har då kontrollen över vilka tankar och idéer som tillåts få spridning. Följden blir att de som har mest pengar blir de som bestämmer vilka som skall ha en röst i den offentliga debatten. Köper man upp alla forum för offentlig debatt så har man kontroll över medborgarnas tankar och kan bygga en fasad av demokrati där bara de som har rätt åsikter får chansen att göra sin röst hörd. Genom att stämpla vissa åsikter som extrema lyckas man styra vilka tankar och idéer svensken kan ge uttryck för om han eller hon skall undvika att betraktas som extrem.

Detta är en mycket farlig utveckling.

Etablissemanget är medvetna om att deras pseudodemokrati är på väg att avslöjas och befinner sig i en eskalerande panik. Det är därför det ena så kallade debattprogrammet efter det andra håller pseudodebatter där Granskning Sverige och andra alternativa medier beskylls för än det ena än det andra. Detta utan att vi får chansen att bemöta den grundlösa kritik som etablissemangsmedlemmarna bollar mellan varandra i de olika riggade panelerna där enbart vänsterextremister får komma till tals inför en selekterad publik som även den består av vänsterextremister, feminister, ickesvenskar, och personer som är förvirrade i sin könsidentitet. Etablissemangets agenda verkar vara att den normale svensken skall känna sig onormal.

Nu är i alla fall Granskning Sverige tillbaka och vi kommer nu att göra en ansats att faktiskt bli den välorganiserade trollfabrik som etablissemanget pratat om hittills. Vi har fått hjälp av en anonym webbansvarig som säger att det kommer vara svårt för etablissemanget att stänga ner oss med det upplägg han fixat åt oss. Vi har en valrörelse framför oss där vi skall tvinga etablissemanget att svara på frågor som är viktiga för det svenska folket.

Det är dags att även du börjar ställa frågor.

Den som vill vara en del av Granskning Sveriges organiserade trollarmé får gärna kontakta oss via vårt kontaktformulär som finns här.

Liked it? Take a second to support Granskning Sverige on Patreon!

Leave a Reply