Expressens/DN:s fortsatta attack på yttrandefriheten

Expressen fortsätter sin kamp mot sanning, demokrati och yttrandefrihet. Nu har de publicerat denna artikel som jag inte har en aning om var de fått vissa saker ifrån. Att vi i Granskning Sverige kontaktar den advokatfirma som driver ett krav om upphovsrättsintrång är någorlunda naturligt. Det är svårt för oss att agera på deras krav om vi inte får prata med dem. Eftersom allt GS gör är trakasserier om man skall tro gammalmedia så blir det med andra ord omöjligt för oss att driva vår syn på saken utan att det ses som trakasserier och hot.

Jag tar gärna bevis för hur jag eller Granskning Sverige hotat eller trakasserat Danowsky och Partner.

Jag tar kategoriskt avstånd från hot och trakasserier, men anser att jag och Granskning Sverige har rätt att prata med den Advokatfirma som driver en process som inkräktar på våra intressen.

Jag, Fabian, har inte tid att övervaka och följa med i allt som skrivs om oss, men ber våra följare att ta skärmdumpar på allt som kan tänkas vara hot, eller förtal, eller på annat sätt olagligt, som publiceras i på olika sätt om oss. Jag vill ha dokumentation om jag bestämmer mig för att driva en process mot alla lögnare där ute.

Denna typ av publiceringar är jag intresserad av:

 

Stå upp för demokratin. Stöd oss i vår kamp mot etablissemanget.

Donera pengar:

Swish 123 379 14 80

Banköverföring

Handelsbanken

Clearing: 6238
Konto: 480 140 901

BG: 787-1908

eller köp våra produkter i:

shop.granskningsverige.se

Liked it? Take a second to support Granskning Sverige on Patreon!

One thought on “Expressens/DN:s fortsatta attack på yttrandefriheten

Leave a Reply