Expo jagar dissidenter

Den vänsterextrema privata underrättelsetjänsten EXPO ringer just nu runt till folk som lagt kommentarer som som strider mot Expos egen s k “värdegrund”, i olika grupper på Facebook och andra forum på internet.

Ett flertal personer har den senaste tiden kontaktats av Expo för att bli “intervjuade” ang deras kommentarer. Syftet är att skrämma dig till att sluta kommentera och kväva yttrandefriheten i Sverige.

För att förbereda dig om du blir uppringd av denna extrema organisation så kan du ladda ner en inspelningsapp till din telefon, beroende på om du har iPhone eller android så använder du nån av dessa TapeACall
eller Record My Call

Om du blir uppringd och de börjar ställa frågor se till att samtalet spelas in och använd dig av t ex dessa motfrågor;

•Vem grundade Expo?

Det är tydligen lite känsligt för dem att erkänna, antingen törs de svara eller inte, förmodligen inte.

Grundaren är Tobias Hübinette, som gjort det väldigt kontroversiella och fruktansvärt rasistiska uttalandet “Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”

Fråga;
•Ställer du dig bakom Hübinettes uttalande?
Jag lämnar inga kommenterar förrän du tar avstånd från det uttalandet.

Om ja:
•Erkänner du att Hübinette är grundare av Expo?

Om ja: Ni är inte demokratiskt rumsrena. Jag pratar inte med en organisation som inte tar demokrati på allvar.

•Har Soros donerat pengar till er?

Låt dom inte lura dig till några svar på deras frågor som dom sen kan vrida och vända på in absurdum för att få svaret till deras fördel.

Det absolut viktigaste är att Du inte låter dig tystas av denna odemokratiska organisation, vars systerorganisationer i både Norge och Danmark förbjudits bl a pga att det förts olagliga åsiktsregistreringar om personer.
Slår vi alla vakt om vår medborgerliga demokratiska rättighet att använda vår yttrandefrihet och inte låter oss tystas av detta fåtal vänsterextrema odemokrater, så är snart organisationen Expo ett minne blott även i Sverige.

Liked it? Take a second to support Granskning Sverige on Patreon!

Leave a Reply