Första bild på lyssnare i T-shirt

Första T-shirt köpare som skickat in bild för publicering är Eva-Marie Olsson från Malmö

Det vore roligt om fler ville skicka bilder på sig själva i T-shirt. Kanske kan vi publicera ett kollage med lyssnare som står upp för demokratin. Mycket modigt av Eva-Marie att vara den första. Gå in på Eva-Maries Facebook och uttryck stöd för hennes mod och tack Eva-Marie för ditt stöd.

Köp din egen T-shirt här

Eva-Marie

Fabian är med i Redice Radio

Fabian är med i Henrik Palmgrens Redice Radio. Henrik Palmgren är internationellt känd svensk nationalist, och hans mediakanal täcker en rad djupa ämnen så som filosofi, geopolitik, nationalism, etno-lojalitet, m.m. Det är en ära att få vara med i ett av Henriks program och jag hoppas vi med detta når ut till en internationell publik.

Nu säljer vi T-shirts

Nu börjar vi sälja T-shirts för dem som vill visa sitt stöd till Granskning Sverige. Priset är 250kr och vinsten kommer att gå till att expandera Granskning Sveriges verksamhet. Bli den förste att kunna stoltsera med vår T-shirt, till stöd för Granskning Sveriges arbete med att återerövra den svenska demokratin för det svenska folket.

Shoppen finns här

Var snäll och ha överseende med design och funktionalitet på “shoppen”… vi är amatörer och har ingen försäljningsavdelning.

Expo jagar dissidenter

Den vänsterextrema privata underrättelsetjänsten EXPO ringer just nu runt till folk som lagt kommentarer som som strider mot Expos egen s k “värdegrund”, i olika grupper på Facebook och andra forum på internet.

Ett flertal personer har den senaste tiden kontaktats av Expo för att bli “intervjuade” ang deras kommentarer. Syftet är att skrämma dig till att sluta kommentera och kväva yttrandefriheten i Sverige.

För att förbereda dig om du blir uppringd av denna extrema organisation så kan du ladda ner en inspelningsapp till din telefon, beroende på om du har iPhone eller android så använder du nån av dessa TapeACall
eller Record My Call

Om du blir uppringd och de börjar ställa frågor se till att samtalet spelas in och använd dig av t ex dessa motfrågor;

•Vem grundade Expo?

Det är tydligen lite känsligt för dem att erkänna, antingen törs de svara eller inte, förmodligen inte.

Grundaren är Tobias Hübinette, som gjort det väldigt kontroversiella och fruktansvärt rasistiska uttalandet “Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande”

Fråga;
•Ställer du dig bakom Hübinettes uttalande?
Jag lämnar inga kommenterar förrän du tar avstånd från det uttalandet.

Om ja:
•Erkänner du att Hübinette är grundare av Expo?

Om ja: Ni är inte demokratiskt rumsrena. Jag pratar inte med en organisation som inte tar demokrati på allvar.

•Har Soros donerat pengar till er?

Låt dom inte lura dig till några svar på deras frågor som dom sen kan vrida och vända på in absurdum för att få svaret till deras fördel.

Det absolut viktigaste är att Du inte låter dig tystas av denna odemokratiska organisation, vars systerorganisationer i både Norge och Danmark förbjudits bl a pga att det förts olagliga åsiktsregistreringar om personer.
Slår vi alla vakt om vår medborgerliga demokratiska rättighet att använda vår yttrandefrihet och inte låter oss tystas av detta fåtal vänsterextrema odemokrater, så är snart organisationen Expo ett minne blott även i Sverige.

Vår logga

Någon har hjälpt oss med vår logga och “Granskning Sverige” text. Jag har gjort mig av med kontaktuppgiften på personens begäran, men skulle nu vilja veta vad typsnittet heter. Kontakta mig gärna igen. egranskningsverige@gmail.com

Hjälpchef Victor

Jag har precis fått erbjudande om att hantera den hjälp jag kan tänkas få.

Jag vill ha hjälp på alla möjliga sätt, men kan inte själv engagera mig då jag har fullt upp med “mer prioriterade aktiviteter”. Victor tar emot hjälpförslag på telefon 0767111580.

Ni som redan kommit in med erbjudande får gärna höra av er igen till Victor.

Victor 0767111580

Vill du hjälpa Fabian Fjälling mot Expressen

Det som jag först knappt trodde var en nyhet har nu rullat på i ett par dygn och jag jobbar kontinuerligt på att försöka få ut min bild av situationen. Johan har på egen hand publicerat en “presskonferens” som på ett fantastiskt bra sätt belyser situationen. Jag har inte haft tid att själv medverka, men hoppas i alla fall kunna medverka i en “presskonferens” under dagen som Johan får publicera så fort det är möjligt.

Om det finns folk där ute som vill hjälpa mig så har jag ett par saker jag kan komma på så här 05:20 på morgonen efter 3-4 timmars sömn:

Om du hittar artiklar som smutskastar mig, kan du hjälpa mig genom att agera ombud för mig: kontakta tidningen/tv-kanalen och begär att jag får bemöta den kritik som framförs mot mig. Jag har inte själv tid, eller ens lust, att läsa skräpet som msm publicerar, och därför vet jag inte ens vilka jag skall kontakta för att få en replik publicerad. Kommer en lyssnare med redan kontaktad tidning som accepterar en replik från min sida, så kommer jag ta mig tid att läsa artikeln eller titta på inslaget, och sedan skriva en replik.

Inspelade samtal, med begäran om replik vore givetvis även det mycket hjälpsamt. Då kunde vi publicera hur mediekanalen vägrar låta mig komma till tals. Ladda ner en app, eller ring via Skype och Ecamm.

Jag vill också kommentera blurrningen på min kanal. Eftersom jag inte har haft tid att sätta mig in i copyright-regler så har jag i förebyggande syfte bett en medarbetare blurra alla bilder som jag använt. Om jag får tid framöver skall jag ta reda på upphovsrättsinnehavare och se om det är tillåtet för mig att använda bilden, eller om jag kan köpa rättigheterna för bilden i fråga. Jag har inte tid för tillfället att driva någon upphovsrätts tvist och jag är säker på att Mattson gladeligen skulle anställa ett team jurister för att åtala mig för vadhelst han kan komma på.

Kampen går vidare. Jag är ensam (förutom det massiva moraliska stöd jag fått av lyssnare), Mattson och kompani har en hel redaktion för att smutskasta mig. Om inte annat så får jag ju vara hedrad för att de lägger sådan energi på att karaktärsmörda mig.

Tack för allt moraliskt och ekonomiskt stöd.

Fabian

Expressen skriver igen om Fabian Fjälling

Expressen ringde mig lördag kväll ca 21:00 och bad att få intervjua mig. Jag accepterade och påbörjade intervjun. Expressen började med att fråga om vad jag tyckte om att Nordfront publicerat mitt namn och jag sa att nu har det ingen betydelse eftersom Expressen redan röjt min identitet. Sedan frågade reportern runt publiceringen på Nordfront och specifikt vilka värderingar jag är överens om och vilka jag inte är överens om vad gäller Nordiska Motståndsrörelsen.

Jag insåg då att jag var trött efter att inte ha sovit bra på ett par dygn, och inte ha ätit på hela den dagen, att här kan frågorna bli komplicerade och att jag inte är mitt skarpaste jag för tillfället. Jag bad därför Expressen att återkomma vid lunch nästa dag och att jag pratar med dem om de ger mig Thomas Mattsons telefonnummer, och ett löfte om att Mattson kommer att prata med mig om jag ringer under kontorstid. Expressen återkom aldrig, och har nu publicerat sin artikel.

Nu har Expressen publicerat artikeln om mig och den refererar helt till Nordfronts artikel.

Jag sympatiserar som sagt inte med allt som Nordiska Motståndsrörelsen säger, men jag sympatiserar mycket mer med NMR än vad jag sympatiserar med till exempel Socialdemokraterna, som verkar ha siktet inställt på att radera den svenska identiteten och etniciteten så snabbt som möjligt.

Jag vill också tacka Nordiska Motståndsrörelsen dels för att jag av dem fått en “ärlig chans”, som Diamant lögnaktigt uttryckte det, att redogöra för min bild av händelsen. Men framför allt vill jag tacka Nordiska Motståndsrörelsen som trots våra meningsskiljaktigheter är den enda organisation som erbjudit beskydd om det skulle behövas. Även privatpersoner har erbjudit beskydd, men som organisation är NMR unika för oss och jag och min fru tackar dem för det.