Om oss

Johan Andersson

Grundare av Granskning Sverige, gör fortfarande en hel del program, men försöker idag mer hjälpa nya medborgarjournalister att komma igång med att ställa etablissemanget till svars. Johan “äger” Granskning Sveriges Youtube konto, men har även startat sin personliga kanal då Granskning Sveriges kanal fått begränsningar eftersom etablissemanget inte gillar Granskning Sverige.

 

Fabian Fjälling

Kom med ganska omgående efter Johans första program och kallade sig Erik Johansson fram tills det att Bonnier och Thomas Mattson avslöjade hans identitet. Fabian hade massor av frågor han ville att etablissemanget skall svara på, men som etablissemangets media aldrig frågade om. Fabian (Erik) hjälper också nya medborgarjournalister och försöker komma ut med en del eget material samtidigt. Fabian (Erik) har en blogg där han mest reflekterar över internationell politik.

Kontakta Fabian på

E-mail: egranskningsverige@gmail.com

Tel: 0707730230 / 031-7999062

 

Nina Drakfors

Den första i Granskning Sverige som gått ut med sin riktiga identitet. Det har hjälpt Granskning Sverige en hel del att det nu finns en “riktig” identitet vi kan koppla donationer till och som är villig att ställa upp på olika evenemang för att skynda på uppvaknandet hos det svenska folket. Nina har sin egen blogg här och sin Youtube kanal här.

 

Didrik

Didrik anslöt sig till Granskning Sverige sommaren 2016. Didriks motivation har hela tiden varit att synliggöra för medborgarna om det maktmissbruk som allmänt råder inom de mediala och politiska kretsarna. Didriks kritik mot Islam framförs även i hans egen youtube-kanal “svensk kritik”, där även telefonsamtal förekommer.

Jenny

Jenny är den som gör de flesta intervjuerna för Feministinspektionen som också är ett Granskning Sverige initiativ.

Arg Norrlänning

Arg Norrlänning ringer folk och har blivit lite av en klassiker med sitt “Jag heter Janne” som inleder många av hans ringningar. Kanalen finns här.

Leave a Reply